Over mij

Evi Willemsen

Mijn motto is "Maak het beste leven mogelijk in een mobiel leven." Ik studeer al sinds 2006 batterijtechnologie en mijn doel is om de beste batterijgrasmaaier voor mensen in Nederland te bouwen. Ik begon met slechts een idee, maar nu hebben een paar producten en veel informatie.

Mijn eerste product heette de Smart Mower (of Tester), een elektrische grasmaaier die op afstand bediend kon worden. Het werd zeer goed ontvangen en ik was in staat om een grote groep mensen het apparaat te laten zien op een demonstratie in Rotterdam.

Dit was mijn volgende stap, om het product online te verkopen. Het is mijn doel om mijn producten ook in Nederland te verkopen.

Er zijn veel uitdagingen om een product online te verkopen. Een product moet er geweldig uitzien en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ik wil er alles aan doen om mijn best te doen en het product betaalbaar te houden. Een groot deel daarvan is het maken en creëren van geweldige content.

Ik ben geboren in Nederland in 1986 en woon momenteel in Amsterdam. Ik ben een fan van elektrische voertuigen, duurzaam leven, duurzaam leven. Ik ben ook een fan van Nederland, vooral als ik buiten mijn huis ben. Ik hou van Nederlandse muziek, Nederland en nederlanders. Mijn doel is om een elektrische maaier bestuurder. Deze blog richt zich op de overgang van batterijen van gas naar elektrisch. Ik begon te schrijven over dit onderwerp een paar jaar geleden, toen ik begon te werken als een aannemer in een huis voor een gehandicapt kind en mijn vriend en ik waren in staat om wat geld te besparen op onze elektrische rekeningen. Nederlanders hebben het mij heel makkelijk gemaakt om over dit onderwerp te gaan schrijven. Ik deel graag mijn bevindingen en eigen ervaringen met Nederlandse maaierchauffeurs en hun ervaring met de acculading en de effecten ervan. Deze blog is gebaseerd op mijn ervaringen en mijn mening. Dus ga je gang en deel je ervaringen. Deze blog is geen vervanging voor het raadplegen van een specialist in het opladen van batterijen.

In 2014 werd ik geïnterviewd door NOS over de nieuwe grasmaaier die ik aan het ontwikkelen ben. Ik werd geïnterviewd in het Nederlands, Engels en Frans, maar het interview werd gefilmd in het Engels. De Nederlandse versie is ook beschikbaar op de blog. Dus daarom post ik in het Nederlands. Het interview is in het Nederlands, maar er zijn een aantal zeer interessante fragmenten in het Engels die ik wilde delen. De video is hier te bekijken. Ik werd gevraagd naar het ontwerp van het apparaat. Ik gaf het volgende antwoord: "Als het gaat om design, denk ik aan mijn maaier als een auto, maar ik weet ook niet zeker of het zo efficiënt zou zijn. Het is niet echt een motor, het is niet echt een brandstof, het is niet echt iets dat mensen daadwerkelijk zou kunnen nemen om een stad. Ik zie het als een gadget. Je weet wel, alsof je een auto hebt gezien met een laptop erin.

Mijn doel

Mijn passie is om de gemeenschap te helpen om de grasmaaier milieuvriendelijker te maken. Ik hou ook van het creëren van nieuwe technologie en het ontwerpen van dingen voor mensen.

Ik woon in Nederland en werk als ingenieur bij een internationaal adviesbureau, maar ik werk ook met mijn vrouw en onze kinderen in Nederland. Voor de afgelopen 5 jaar heb ik gewerkt voor een kleine batterij-aangedreven grasmaaier bedrijf genaamd Derelict. We hebben de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt op ons gebied. We hebben het uitvoeren van onze nieuwe batterij-aangedreven grasmaaier voor 5 jaar en het werkt goed. Het probleem is dat we geen manier konden vinden om het bereik van onze grasmaaier te vergroten, waardoor we het niet regelmatig konden uitvoeren. Maar nu is de batterij volledig opgeladen en ik denk dat we de oplossing hebben gevonden! Als ingenieur wilde ik de beste grasmaaier op batterijen ontwerpen en maken die we konden en dat is ook een goed idee.

Mijn vader vertelde me altijd dat "het allemaal om batterijvermogen gaat" en sindsdien is mijn eerste batterij grasmaaier geboren in 1997. Ik had nooit gedacht dat het de wereld zou overnemen, maar ik denk van wel.

Dit is wat er gebeurd is. De eerste accumaaier begon soepel te werken. Ik was op zoek naar een goede manier om zich te ontdoen van de oude batterij. Ik dacht aan een elektrische grasmaaier, maar mijn eerste accumaaier liep al soepel. En er is nog iets beters! Het liep een zeer zeer lange tijd. De batterij raakte leeg, maar de maaier had nooit geen energie meer. Het liep continu. Daar was ik erg blij mee. En toen had ik een vraag. Waarom duurt het zo lang? Ik kan mijn vader nooit uitleggen waarom de batterij zo lang leeg is. Dus ik heb er een beetje naar gekeken.